Torsdagar på Hobo: after work beats

Vi presenterar: Torsdagar på Hobo.

Vi är väl medvetna om att när torsdagen kommer, kan vi alla behöva en liten tjuvstart på helgen. Därför bjuder vi in några av Stockholms bästa skivsamlare – såväl välkända ansikten på Hobo och de som snart blir det – för att snurra skivor i båset mellan 17 och 21. Baren är självklart laddad med allt i törstsläckande väg, öppen till midnatt.

Torsdagar, till er tjänst.

LINEUP

Torsdag #46 – 14/11 – CLARA GYÖKERES
Med fokus på att skapa atmosfär och feelgood-stämning, är Clara en uppfinningsrik DJ med musiken som sin canvas. Resultatet är en bred selektion av genrer som house, rock n’ roll, space disco och funk i ett sett olikt något annat. Förvänta dig att hänga med på en groovy kväll med härliga, dansvänliga sounds från hjärtat. Clara är också medlem i rockbandet VERO.

Torsdag #47 – 21/11 – JULIA LINDHOLM

Julia är en Stockholmsbaserad DJ som startade sin DJ-karriär 2010 som resident på en av Stockholms mest kända klubbar. Det var starten för att spela över hela stan på populära nattklubbar och barer. Hon är också ett känt ansikte från festivaler som Bråvalla och Peace & Love och syns då och då på platser som Ibiza, i Serbien och på radiostationen Ibiza Sonica i Mexiko.

Torsdag #48 – 28/11 – ACHILE GIOIA

Torsdag #49 – 5/12 – MISS DJ

Torsdag #50 – 12/12 – MARIUS SOMMERFELT

Torsdag #51 – 19/12 – ROBERT DINERO

  • Hobo - Messenger
  • Hobo - Pinterest
  • Hobo - Google+
  • Hobo - Mail
torsdag 17 okt - 19 dec
@Lobby Bar