IMG_3997

Koncept

Space by

9 kvadratmeter kreativa möjligheter

Säg hej till Space By. Vissa skulle kalla det en popup-yta i vår lobby, men det skulle inte göra det rättvisa. Vi ser det snarare som… nio kvadratmeter kreativa möjligheter. Här ger vi bort en av våra bästa platser i entrén och erbjuder nischade artister och företag möjligheten att skapa något unikt. Ingen hyra, inget strul, mitt i hjärtat av staden.

Space By är ett roterande koncept. Det betyder att vi välkomnar en ny kreatör, företag eller organisation varje månad. Klädbutiker, konstutställningar, frisörer, tatueringsstudior, cykelbutiker, smyckesbutiker, sneakerbyten, ljudbutiker… överraska oss! Allt vi kräver är nya perspektiv och ett inkluderande tankesätt. Resten är upp till dig.

Hobo market

Kom och köp!

Söndagsångest who??? Glöm alla dina problem och runda av helgen på Hobo Market istället. Den sista söndagen i månaden anordnar vi den perfekta marknaden, alltid med nya säljare. Skaffa en ny outfit, en tatuering, ett konstverk eller dansa till livemusik. Vår mezemeny och bar är öppen för de hungriga och törstiga. Gratis och öppet för alla (duh!).

Har du något du vill sälja, visa upp eller göra? Mejla oss gärna, ju galnare idé desto bättre. Att sälja på Hobo Market är gratis, men platserna är begränsade!

Live music & gigs

En plattform för den lokala musikscenen

Hobo är en kulturell mötesplats. Det är här musikälskarna möts för bra dryck och ännu bättre musik. Vi har länge varit en viktig del av Stockholms sprudlande musikscen – inte som kreatörer, utan som plattform. Vår roll är att möjliggöra den existerande (och fantastiska) konsten som gror just här. På Hobo hittar du varje helg DJ:s, livespelningar, pop-up-klubbar, performances och allt däremellan.

Vill du spela på Hobo? Mejla oss så tar vi det därifrån.

Collabs

Låt oss göra det tillsammans

Samskapande ligger i hjärtat av allt Hobo står för. Har du en idé? En dröm? En pitch? Kontakta oss. Vi skulle älska att prata.