Hobo Hotel

Möten & Event

Här får dina idéer liv. Släpp loss på nästa arbetskonferens, imponera med din kommande lanseringsfest, samla vännerna till ditt födelsedagsfirande eller skapa exakt det du känner för. Här är möjligheterna oändliga.

5emman

115 kvadratmeter möjligheter

Från tidig morgon till sen kväll – 5:an är det dynamiska eventutrymmet där dina idéer får liv. Utformad för att vara ett kreativt space, garanterar femte våningen på vårt hotell att inga två möten är desamma. Workshops, kick-offs, en konstutställning eller en yogasession, kanske ett liveframträdande eller en pop-up klubb? Du bestämmer.

Lobbybaren

Husets mitt

Vår restaurang, bar och café är hjärtat av hotellet. Här, i vårt öppna kök och med Hobo-baren i centrum, kombinerar vi utställningar, second hand-marknader, livekonserter och DJ-spelningar på ett kreativt sätt. Detta representerar vad Hobo står för: mat, drycker, konst, musik och en plats att uppleva både smaker och kultur. En plats där alla är välkomna.

Uteservering

Vår favorithörna på Brunkebergstorg

Vår avskilda uteplats är en perfekt plats att börja kvällen (eller avsluta den!). Förbeställ något trevligt att dricka, njut av en skräddarsydd matbuffé från köket och bara njuuut av solen. Bästa av allt? Att spana på folk på Brunkebergstorg är 100% gratis ;)

Kontakta oss

4A5A5998 3