En kvinna som står framför en soffa

Hobos

Jobba på Hobo

Jobba med oss? Vi är ständigt på jakt efter nya teammedlemmar, praktikanter, ambassadörer och inspirerande personligheter. Let’s talk.

För nuvarande lediga tjänster

Besök vår Workbuster

Besök Hobo
Brunkebergstorg 4
111 51 Stockholm

Ring oss
+46 (0)8 – 57 88 27 00

Maila oss
stay@hobo.se

För bokning upp till 9 rum
reservations@hobo.se

Bokar du för en större grupp?
groups@hobo.se

Snigelpost
Brunkebergstorg 4
111 51 Stockholm

Org nr.556972-4817

Meet our people

Lär känna Jack

Gömt i det gamla industriella köttförpackningsområdet i Stockholm (slakteriområdet) hittar du Hosoi, en japanskinspirerad lyssnarlounge. Serverar färska rätter, naturvin, hantverksöl, livemusik och DJ-set i ett mysigt och intimt utrymme. Om du är en vinylnörd och vinälskare vill du inte missa det!

line

Lär känna Mimmi

Jag älskar musik, speciellt livemusik, och det är därför jazzklubben Fasching är mitt absoluta favoritställe i stan. Fasching har den där klassiska mörka jazzklubbs-viben, och det är en självklar plats om man vill se några av världens bästa musiker. Om du är en musikälskare precis som jag så måste du kolla in det. Missa inte heller fredagar och lördagar då de har hip hop och gammal soul som tema för klubben.

line

Lär känna Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

line

Lär känna Edwin

Jag har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta för musik och konst, som alla finns i området Södermalm, där du kan hitta allt från konstgallerier, skivbutiker och second hand-butiker, till barer och scener med livemusik och evenemang.
 

Ett av dessa ställen vid namn Common, beläget längst ner på Bondegatan, är ett perfekt exempel på en mysig bar att ta en drink på samtidigt som man njuter av livemusik. Jag har också alltid funnit kärleken för Stockholm och dess närhet till naturen, vilket gör Mälarhöjdsbadet till min absoluta favoritplats.

line

Lär känna Desislava

Fotografiska är definitivt ett av mina favoritställen i Stockholm. Det är inte ett traditionellt museum eller galleri utan en vacker plats för samtida fotografi. Utställningarna ändras varannan månad, så det är den bästa platsen att besöka några gånger om året oavsett årstid. De har även en riktigt trevlig restaurang med vacker utsikt över Stockholm. Ibland går jag bara förbi butiken för att köpa en ny fotoaffisch och fräscha upp min fotovägg hemma eller för att leta efter en fin present, då de säljer väldigt coola konstböcker, spel och andra roliga prylar.

line

Lär känna Sebastian

Strolling the Norr Mälarstrand promenade with a coffee in my hand and my dog in the other is one of my favorites in Stockholm. Watching the skateboarders in the park, people having picnics or others going for a run, creates the perfect mix of rush and enjoyment.

line

Lär känna Felicia

Om du är ute efter ett riktigt smultronställe i Stockholm, då kan jag starkt rekommendera ett besök till Rosendals Trädgård, ute på Djurgården. Rosendals Trädgård, med sina lika delar trädgårdskafé, bageri, gårdsbutik och plantbod, erbjuder en lugn oas för hållbarhet, odling och njutning. Oavsett om du är där för en avslappnad promenad genom dess charmiga fruktträdgårdar eller för att njuta av en avkopplande fika/lunch/glas vin i rosenträdgården, kommer du att omges av fin natur. När du ändå är där, se till att ta en promenad längs vattnet runt Djurgården.

line