Hobo Hotel

Äta & Dricka

Det är i baren du hittar oss. Med regelbundet varierande menyer, spellistor, konst, samarbeten och evenemang har vår Hobo Bar & Restaurang alltid något nytt att se, smaka och uppleva.

Äta  |  Dricka  |  Frukost  |  Tak

Äta

Kök, restaurang, matvrå, snackbar... kärt barn har många namn. En sak är dock säker: det finns alltid något på menyn som du kommer att älska. I vår Hobo Restaurang förenar vi global inspiration med de naturligt självklara lokala ingredienserna. Varje råvara väljs noggrant ut för att säkerställa färskhet och stödja vårt samhälle. Menyn ändras efter säsong och, viktigast av allt, efter humöret hos vår kökschef Seb.

Inga bokningar, kom som du är.

4A5A7516

Dricka

I vår Hobo Bar kommer du att hitta de flesta av våra evenemang, konserter, liveuppträdanden men också mycket annat skoj. Kom förbi på en kaffe och ett jobbmöte, eller ett glas vin och ett DJ-gig.

drink

Frukost

Rise and shine, early birds! Frukosten serveras på vår signaturrestaurang TAK på den 13:e våningen - alltid med färskt kaffe och en unik utsikt över Stockholm.

Tak Rooftop

Gör dig redo för den kulinariska resan som är TAK. Uppe på vår takrestaurang och bar möter norr öst. Med nordiska råvaror och japanska matlagningsmetoder har stjärnkocken och pionjären Frida Ronge skapat inte bara en gastronomisk vision, utan en hel rörelse.

Tak består av två våningar och flera ytor och koncept som skiljer sig i uttryck och atmosfär, men som alla är grundade i mötet mellan Norden och Japan. Vi har den eleganta restaurangen TAK, den livliga lillasystern Izakaya, den omtalade TAK-baren och det avskilda vardagsrummet IMA. Ta hissen upp till den 13e våningen och ta del av den omtalade Tak-upplevelsen.