4A5A7516

Äta

Matfilosofi

Hur kan man beskriva maten på Hobo? Tänk dig en flirt mellan den sydeuropeiska matkulturen, klassiska comfort-rätter och svenska tolkningar med närproducerade ingredienser. Det är både enkelt och genuint. Det är där du hittar oss.

I vårt kök finner du allt från kryddiga buffalo chicken wings och råbiff eller en riktigt god slice av vår egen pizza. Vi väljer våra råvaror med omsorg och plockar våra grönsaker direkt från vår lobbyträdgård. På så vis kan vi arbeta med färska ingredienser, stödja det lokala samhället och samtidigt bygga nära relationer med våra lokala bönder och leverantörer.

4A5A7883

Hållbarhet

Vår tajta relation med lantbrukare och leverantörer är en av de viktigaste vi har. Att kontinuerligt anpassa våra menyer efter årstidens skiftningar är en hörnsten för oss. Vi lägger stor vikt vid att bevara det allra bästa som varje säsong har att erbjuda, för att säkerställa en intressant meny året om.

Psst! Glöm inte bort att kolla in vår Hobo Food Market. Har du kärat ner dig i något speciellt från vår meny? We’ve got you. I vår lobby väntar ett urval av noga utvalda delikatesser från köket. Prima oliver, sardeller och lokalproducerade ostar – alla ropar "ta med mig hem"!

4A5A0040