Event i Stockholm

På Hobo ska du alltid hitta något oväntat. En dag är det ett gig, en annan ett galleri och en tredje ett panelsamtal. Alltid nytt, tänkvärt eller kul. Vi gillar och uppmuntrar en plats där alla känner sig välkomna och som hemma. En lokal full av liv.

Kolla in vår eventkalender! >>
Följ vår Facebook för att aldrig missa något.

Planerar du ett event i Stockholm? Se hit!

Oavsett om det är dags att boka årets kick off med jobbet eller om du är på jakt efter en lokal för ett lanseringsevent erbjuder Nordic Hotels & Resorts dig möjligheten att boka mängder av olika lösningar runt om i Sverige. Med erfaren och kunnig personal och välutrustade konferens- och mötesrum ser hotellen till att skapa precis det event du är ute efter.

En eventlokal mitt i Stockholm city

Du som planerar ett event i Stockholm bör genast ta en närmare titt på det trevliga och moderna hotellet Hobo mitt i city. Här arrangeras alltifrån panelsamtal och viktiga möten till spännande konstutställningar och rockiga gig i lokaler där fokus ligger på att alla ska känna sig som hemma. Ett stort plus är hotellets centrala läge mitt i Stockholm, vilket gör det enkelt för alla gäster och deltagare att ta sig till eventlokalen oavsett om de kommer med tåg, flyg, bil, buss eller till fots. Dessutom erbjuder hotellet hela 201 mysiga rum där de som vill kan stanna kvar över natten och krypa ner i en mjuk och skön säng efter dagens alla intressanta händelser.

Låt den kunniga personalen hjälpa dig

Låter detta som något som skulle kunna passa dig och det event du håller på att planera? Boka då Hobos lokal för ditt event i Stockholm redan idag och se fram emot en smidig och innehållsrik upplevelse utöver det vanliga! På hotellets webbplats kan du titta närmare på eventkalendern för att se vilka dagar som finns tillgängliga och samtidigt kontakta deras duktiga eventpersonal för att få hjälp att sätta ihop ett evenemang som innehåller allt du önskar. Ha det så kul!