Erbjudanden

Här är våra hotellerbjudanden just nu. Att bo med oss är en upplevelse, en resa i resan kan man säga. Kom för kul, för kärlek, för jobb. Kom för att uppleva Stockholm från stadens centrum. Kom och bo, ät, lev på Hobo!

xoxo Hobo

Bara en övernattning

Ibland är allt man behöver en skön säng att sova i.

HOBO <3 TAK - Weekend Staycation

Hösten är här och vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av denna årstid. Därför erbjuder vi nu HOBO <3 TAK - Weekend Staycation.

700 rum för 700 kr

Vi välkomnar hösten med att släppa 700 rum för 700 kr!
First come, first served.

TAK/HOBO DINING & STAY

Övernattning med trerättersmiddag och frukost på TAK.

STAY MORE SAVE MORE

Bo i minst 3 nätter och få sista natten på köpet

POPCORN WEEKEND

Överraska den du tycker om med den ultimata helgen!

ROOM FOR SUPERSTARS!

Scenen är din! Kanske har du en dröm om att då och då leva ut din inre discodiva? Sjung in kvällen och dansa ut natten, hela vägen till ditt hotellrum. Pris från 695 kr per person.

Bra hotellerbjudande i Stockholm

Att spendera en härlig helg på hotell kommer att kännas ännu härligare om du har lyckats boka ett riktigt bra hotellerbjudande. I Stockholm hittar du till exempel mängder av lyxiga och prisvänliga hotell som ingår i Nordic Hotels & Resorts och som ofta erbjuder förmånliga hotellpaket och fina rabatter. Perfekt när du vill få ut så mycket av din vistelse som möjligt! Att boka in några nätter på hotell passar lika bra för att fira din och din partners bröllopsdag som när du behöver komma bort från vardagen tillsammans med familjen, men också när du och kollegorna planerar en rolig och innehållsrik konferensresa eller kick off!

Boka ett förmånligt weekendpaket i Stockholm

Se och upplev allt vår vackra huvudstad har att erbjuda genom att boka ett hotellpaket i Stockholm som betyder mycket värde för pengarna för just dig. Spana till exempel in trendiga Hobo mitt i city och ta del av deras fina erbjudanden med chans att få gratisnätter, bra priser på mat och dryck i hotellets restauranger eller att överraska någon med ett lyxigt presentkort. Glöm heller inte att du kan skräddarsy din upplevelse genom att boka extra sen utcheckning eller ett rum där du får ta med dig din fyrbenta älskling.

Var hittar jag bra hotellerbjudanden?

Så se till att hålla ögonen öppna nästa gång du är sugen på att boka en härlig helg tillsammans med vännerna eller familjen på ett hotell i Stockholm för att se om något erbjudande finns tillgängligt! Dessa finns ofta listade under just ”Erbjudanden” på hotellets webbplats så att du enkelt kan välja det paket eller upplevelse som passar dig och ditt resesällskap allra bäst.