Erbjudanden

Här är våra hotellerbjudanden just nu. Att bo med oss är en upplevelse, en resa i resan kan man säga. Kom för kul, för kärlek, för jobb. Kom för att uppleva Stockholm från stadens centrum. Kom och bo, ät, lev på Hobo!

xoxo Hobo

600 rum till 600 kr

Vi firar in sommaren med att släppa 600 rum till 600 sek!
First come, first served.

Stay Awhile

Varför bara bo på Hobo en natt när du kan bo fem? Om du dessutom bara behöver betala för tre? Låt oss få skämma bort dig länge.

Family Style

Har det blivit dags för riktig kvalitétstid med familjen? Då har vi receptet för det ultimata familjehänget i form av Hobo Family Style. Checka in i ett dubbelrum – och få ett tillhörande rum för barnen för bara 500 kronor extra.

HOBO <3 TAK - Summer Staycation

Sommaren är här och vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av denna efterlängtade årstid. Därför har vi skapat HOBO <3 TAK - Summer Staycation.

HOBO XOXO

Vi tycker om dig, därför vill vi skämma bort dig. Boka Hobo XOXO och få en övernattning i ett dubbelrum där du verkligen kan slappna av.

ROOM FOR SUPERSTARS!

Scenen är din! Kanske har du en dröm om att då och då leva ut din inre discodiva? Sjung in kvällen och dansa ut natten, hela vägen till ditt hotellrum. Pris från 695 kr per person.

STAY MORE SAVE MORE

Bo i minst 3 nätter och få sista natten på köpet

POPCORN WEEKEND

Överraska den du tycker om med den ultimata helgen!

Bra hotellerbjudande i Stockholm

Att spendera en härlig helg på hotell kommer att kännas ännu härligare om du har lyckats boka ett riktigt bra hotellerbjudande. I Stockholm hittar du till exempel mängder av lyxiga och prisvänliga hotell som ingår i Nordic Hotels & Resorts och som ofta erbjuder förmånliga hotellpaket och fina rabatter. Perfekt när du vill få ut så mycket av din vistelse som möjligt! Att boka in några nätter på hotell passar lika bra för att fira din och din partners bröllopsdag som när du behöver komma bort från vardagen tillsammans med familjen, men också när du och kollegorna planerar en rolig och innehållsrik konferensresa eller kick off!

Boka ett förmånligt weekendpaket i Stockholm

Se och upplev allt vår vackra huvudstad har att erbjuda genom att boka ett hotellpaket i Stockholm som betyder mycket värde för pengarna för just dig. Spana till exempel in trendiga Hobo mitt i city och ta del av deras fina erbjudanden med chans att få gratisnätter, bra priser på mat och dryck i hotellets restauranger eller att överraska någon med ett lyxigt presentkort. Glöm heller inte att du kan skräddarsy din upplevelse genom att boka extra sen utcheckning eller ett rum där du får ta med dig din fyrbenta älskling.

Var hittar jag bra hotellerbjudanden?

Så se till att hålla ögonen öppna nästa gång du är sugen på att boka en härlig helg tillsammans med vännerna eller familjen på ett hotell i Stockholm för att se om något erbjudande finns tillgängligt! Dessa finns ofta listade under just ”Erbjudanden” på hotellets webbplats så att du enkelt kan välja det paket eller upplevelse som passar dig och ditt resesällskap allra bäst.