Erbjudanden

Här är våra hotellerbjudanden just nu. Att bo med oss är en upplevelse, en resa i resan kan man säga. Kom för kul, för kärlek, för jobb. Kom för att uppleva Stockholm från stadens centrum. Kom och bo, ät, lev på Hobo!

xoxo Hobo

FIRA HOBO 4 ÅR!

Vi har världens bästa gäster och detta vill vi självklart fira med er!

ROOM FOR SUPERSTARS!

Scenen är din! Kanske har du en dröm om att då och då leva ut din inre discodiva? Sjung in kvällen och dansa ut natten, hela vägen till ditt hotellrum. Pris från 695 kr per person.

STAYCATION + AFTERNOON TEA MED AI VENTURA!

Boka en övernattning på Hobo med inslag av Japansk kultur när Ai Ventura bjuder in till Afternoon Tea uppe på TAK.

Sushiskola med Frida Ronge

Förverkliga din dröm om att bli sushikock och anmäl dig till en masterclass i sushi, ledd av Frida Ronge.

TAK/HOBO DINING & STAY

Från 895 kr per person. Övernattning med trerättersmiddag och frukost på TAK.

URBAN YOGA RETREAT - Fullbokat

Fullbokat! Kontakta stay@hobo.se för väntelista.
Kickstarta det nya året med ett yogaretreat med Stockholms innerstads bästa utsikt!

BED & BREAKFAST

Från 695 kr i våra fönsterlösa rum. Rum och frukost ingår alltid!

STAY MORE SAVE MORE

Bo i minst 3 nätter och få sista natten på köpet

POPCORN WEEKEND

Överraska den du tycker om med den ultimata helgen!

Bra hotellerbjudande i Stockholm

Att spendera en härlig helg på hotell kommer att kännas ännu härligare om du har lyckats boka ett riktigt bra hotellerbjudande. I Stockholm hittar du till exempel mängder av lyxiga och prisvänliga hotell som ingår i Nordic Hotels & Resorts och som ofta erbjuder förmånliga hotellpaket och fina rabatter. Perfekt när du vill få ut så mycket av din vistelse som möjligt! Att boka in några nätter på hotell passar lika bra för att fira din och din partners bröllopsdag som när du behöver komma bort från vardagen tillsammans med familjen, men också när du och kollegorna planerar en rolig och innehållsrik konferensresa eller kick off!

Boka ett förmånligt weekendpaket i Stockholm

Se och upplev allt vår vackra huvudstad har att erbjuda genom att boka ett hotellpaket i Stockholm som betyder mycket värde för pengarna för just dig. Spana till exempel in trendiga Hobo mitt i city och ta del av deras fina erbjudanden med chans att få gratisnätter, bra priser på mat och dryck i hotellets restauranger eller att överraska någon med ett lyxigt presentkort. Glöm heller inte att du kan skräddarsy din upplevelse genom att boka extra sen utcheckning eller ett rum där du får ta med dig din fyrbenta älskling.

Var hittar jag bra hotellerbjudanden?

Så se till att hålla ögonen öppna nästa gång du är sugen på att boka en härlig helg tillsammans med vännerna eller familjen på ett hotell i Stockholm för att se om något erbjudande finns tillgängligt! Dessa finns ofta listade under just ”Erbjudanden” på hotellets webbplats så att du enkelt kan välja det paket eller upplevelse som passar dig och ditt resesällskap allra bäst.