Restaurang och bar på Hobo

På Hobo sprider mat och dryck ut sig över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö där du kan ta den allra tidigaste koppen morgonkaffe till nattens sista drink. Från frukost, till brunch, till lunch och till middag. På markplan hittar du baren och restaurangen, och en trappa upp ligger klubben och eventlokalen 5EMMAN. 5EMMAN är öppet fredagar och lördagar, och resten av veckan är utrymmet tillgängligt att hyra för ditt event.

Boka bord online för upp till 8 personer. Är ni fler än så? Ring oss på +46 70 218 06 30 eller maila oss via restaurant@hobo.se.

Menyer

Lunch v. 46 Lördagsbrunch

Middag
Vi byter dagligen vår middagsmeny. Ovan är ett exempel på hur den kan se ut ikväll.

Vår matfilosofi

För oss på Hobo är hållbarhet en naturlig ingrediens i receptet för en modern restaurang och vi tar avstamp i vad säsongen har att erbjuda. Närodlat, härodlat, ekologiskt, lokalt fångat. Menyn är i ständig förändring, men hålls genomgående kort och låter vegetariskt och grönsaker ta större plats än kött, fisk och fågel. Det tror vi är ett måste om vi vill ha en sund planet i framtiden. Vi har våra rötter i det nordiska och gräver gärna där vi står, men låter oss samtidigt influeras av hela världens alla fantastiska matkulturer.

Häng kvar hela dagen

Våra två våningar har var sin bar, lobbybaren på markplan och 5EMMAN en trappa upp. På dagtid funkar båda dessa för jobb, informella möten och kaffepauser och ju längre dagen går, desto mer höjs ljudvolymen.

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Meny

Öppettider

FRUKOST

Vardagar
06.30–10.30
Lördag och söndag
07.00–11.00

----------

LUNCH

Vardagar
11.30–14.00

----------

BRUNCH

Lördagar
12–15

----------

MIDDAG

Tisdag till lördag
17.00–22.00

----------

BAR

Söndag till torsdag
11.00–00.00
Fredag och lördag
11:00-01:00