Restaurang, bar och café

Äntligen väcks Brunkebergstorg till liv igen och vi på Hobo är delaktiga i allra högsta grad. På Hobo sprider mat och dryck ut sig över två våningar. Lika delar restaurang, bar och café i en kreativ, varm och välkomnande miljö där du kan ta den allra tidigaste koppen morgonkaffe till nattens sista drink. Frukost, fika, lunch, middag, after work. Informella möten. Bra häng helt enkelt.

För bordsbokning är du välkommen att antingen kontakta oss på +46 8 578 827 06restaurant@hobo.se eller boka online för sällskap upp till 8 gäster.

Frukostmeny

Lördag: Brunchmeny

Lunchmeny

Middagsmeny

 

Vår matfilosofi

För oss på Hobo är hållbarhet en naturlig ingrediens i receptet för en modern restaurang och vi tar avstamp i vad säsongen har att erbjuda. Närodlat, härodlat, ekologiskt, lokalt fångat. Menyn kommer att vara i ständig förändring, men hålls genomgående kort och låter vegetariskt och grönsaker ta större plats än kött, fisk och fågel. Det tror vi är ett måste om vi vill ha en sund planet i framtiden. Vi har våra rötter i det nordiska och gräver gärna där vi står, men låter oss samtidigt influeras av hela världens alla fantastiska matkulturer.

 

Hotellfrukost à la carte

På Hobo kan du äta Stockholms mest flexibla hotellfrukost. För vissa av oss räcker det med en tandborstning innan dagen kan börja medan vissa av oss är renodlade frukostpersoner. Därför ingår inte frukosten i rumspriset, men kan läggas till när du bokar rum eller köpas direkt i vårt café. Självklart även för dig som inte bor på hotellet.

Läs mer om Hobo’s frukost här:

 

Lunch och middag

Middagsmenyn på Hobo består av sju stycken mellanrätter. Du kan beställa en rätt i taget eller hela menyn som ”set menu” där rätterna är mindre och serveras i omgångar. Varje Torsdag är det ett viktigt möte i köket, där alla kockarna tillsammans skriver nästa veckas lunchmeny. På lunchen erbjuder vi en ‘dagens rätt’ och 3st rätter som står kvar hela veckan på menyn.

 

Brunch på Hobo

På lördagar har vi även Stockholm citys kanske mest flexibla brunch. Den serveras, liksom middagen, som mellanrätter eller som en ”set menu” i omgångar. Självklart har vi fokus på hållbarhet även här och mycket grönsaker och vegetariskt på menyn. Och vad vore väl en brunch utan något gott i glaset? Mimosa, Bloody Mary, fräscha juicer, you name it.

 

Cocktailbar

Våra två våningar har var sin bar där en tight och inspirerande cocktailmeny fått sällskap av noga utvalda viner och ölsorter. Även här tänker vi genomgående hållbart och lokalt. Vinerna kommer från Europa och öllistan är faktiskt helt svensk, med bland annat ekologisk lager och vår egna Pang Pang Nam-Nam som vi bryggt tillsammans med mikrobryggeriet Pang Pang Brewery i stockholmsförorten Hökarängen.

Urban Farming

Du har väl sett vår örtträdgård Urban Farming i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Event mitt på Brunkebergstorg

Välkommen upp! TED Talk, after work, konsert, mingel, lansering, vernissage, pop up-yta; tillsammans med våra partner skapar vi en levande eventplats och en ny scen i centrala Stockholm. Här har du en skönt avslappnad bas för event som kräver den rätta miljön snarare än femtio platser i skolsittning.

EVENTKALENDER

 

Restaurang TAK

Högst upp i huset hittar du vår systerrestaurang som vi delar med At Six: TAK. 1000 kvadratmeter takterrass med en nordisk-japansk meny, välgjorda drinkar och Stockholms absolut bästa utsikt. Titta upp på TAK här >>

 

Öppettider

FRUKOST

MÅN–FRE: 06:30-11:00
LÖR & SÖN: 07:00-12:00
-------------------------

LUNCH

MÅN–FRE: 11:30-14:00
-----------------------

BRUNCH

LÖR: 12:00-15:00
------------------

MIDDAG

SÖN–TIS: 17:00-22:00
ONS–LÖR: 17:00-23:00
------------------------