Restaurang och bar på Hobo

På Hobo sprider sig mat och dryck över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö. Kom förbi på morgonens första kopp kaffe eller sista drinken för kvällen – eller vad du vill där i mellan. Från frukost, till brunch, till lunch, till middag. På bottenplan hittar du vår lobbybar och restaurang där vi serverar en tropisk, avslappnad meny som bjuder in till att ta något snabbt i baren eller sitta kvar och dela rätter med vänner. Menyn är inspirerad av Karibien och den amerikanska södern.

En trappa upp hittar du eventutrymmet 5EMMAN. Boka det för ditt egna event, eller kom förbi när vi har bjudit in konstnärer, DJs eller någon annan att ta över för kvällen.

Boka ditt bord online för upp till 8 personer. Är ni fler än så? Ring oss på +46 70 218 06 30 eller skicka ett mail till restaurant@hobo.se.

Menus

Lunch v. 2 Lördagsbrunch Middag

Vårt nya koncept börjar ta form. Vi ändrar menyn beroende på tillgängliga råvaror och experimenterar med smaker från Karibien och den amerikanska södern. Sväng förbi oss och prova!

Vår filosofi

För oss på Hobo är hållbarhet en naturlig ingrediens i receptet för en modern restaurang och vi tar avstamp i vad säsongen har att erbjuda. Lokala råvaror (några växer tillochmed i vår trädgård i lobbyn) och ekologiskt. et tror vi är ett måste om vi vill ha en sund planet i framtiden.

Vi vill att vår bar och restaurang ska vara en inbjudande, öppen miljö där det är du som bestämmer. Det spelar ingen roll om du bara vill komma förbi på en drink, att hänga runt hela dagen och jobba, ta en kaffe eller slå dig ner för middag – och det spelar heller ingen roll om du kommer ensam eller med hela gänget.

Häng kvar hela dagen

Vara två våningar har en bar vardera, lobbybaren och 5EMMAN. Under dagen är bägge en bra plats ta med datorn och jobba på, kanske ha ett informellt möte eller ta en kaffe. Allt eftersom dagen går och det börjar bli kväll, höjer vi volymen.

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Meny

Öppettider

FRUKOST

Måndag till fredag
06.30–10.30
Lördag och söndag
07.00–11.00

----------

LUNCH

Måndag till fredag
11.30–14.00

----------

MIDDAG

Måndag till fredag
17.00–22.00

Lördag och söndag
11.00–22.00
----------

BAR

Söndag till torsdag
11.00–00.00
Fredag och lördag
11:00-01:00