Restaurang och bar på Hobo

Äntligen har Brunkebergstorg väckts till liv igen och vi på Hobo är delaktiga i allra högsta grad. På Hobo sprider mat och dryck ut sig över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö där du kan ta den allra tidigaste koppen morgonkaffe till nattens sista drink. På markplan hittar du lobbybaren, restaurangen och cafét och en trappa upp ligger baren och eventlokalen 5EMMAN.

För bordsbokning är du välkommen att kontakta oss på +46761790500 / restaurant@hobo.se eller boka online för sällskap på upp till 8 personer.

Läs eller lämna ett betyg på Tripadvisor

 

Frukostmeny

Sommarmeny

 

Vår matfilosofi

För oss på Hobo är hållbarhet en naturlig ingrediens i receptet för en modern restaurang och vi tar avstamp i vad säsongen har att erbjuda. Närodlat, härodlat, ekologiskt, lokalt fångat. Menyn är i ständig förändring, men hålls genomgående kort och låter vegetariskt och grönsaker ta större plats än kött, fisk och fågel. Det tror vi är ett måste om vi vill ha en sund planet i framtiden. Vi har våra rötter i det nordiska och gräver gärna där vi står, men låter oss samtidigt influeras av hela världens alla fantastiska matkulturer.

Frukost, lunch, brunch och middag

Hobos frukost serveras café style, lunchen är ett antal varmrätter att välja mellan och middagen serveras som mellanrätter eller som avsmakningsmeny. Brunchen på lördagar är Stockholms absolut mysigaste. Glömde vi nämna vår AW-pizza?

Läs mer on vår frukost här >
Lunch här >
Brunch här >
Middag här >

Barer

Våra två våningar har var sin bar, lobbybaren på markplan och 5EMMAN en trappa upp. På dagtid funkar båda dessa för jobb, informella möten och kaffepauser och ju längre dagen går desto mer höjs ljudvolymen. Läs mer om barerna här >

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Takparken i Kvarteret

Vår granne Stockholm Under Stjärnorna är det nästa äventyret i kvarteret runt Brunkebergstorg. Några få steg ner på torget hittar du entrén, ta hissen upp och gå över bron för att komma till 1200 kvadratmeter takpark. Som de själva säger; En sommarlång festival. En park. En känsla av frihet.

Titta upp på Stockholm under Stjärnorna >

Restaurang TAK

Högst upp i huset hittar du vår systerrestaurang som vi delar med At Six: TAK. 1000 kvadratmeter takterrass med en nordisk-japansk meny, välgjorda drinkar och Stockholms absolut bästa utsikt. Titta upp på TAK här >

 

Meny

Öppettider

FRUKOST
----------
MÅN – FRE: 06:30 - 11:00
LÖR & SÖN: 07:00 - 11:00

LUNCH
--------
Stängt under (02/07 - 13/08)

BRUNCH
---------
Stängt under (02/07 - 13/08)

MIDDAG
---------
TIS – LÖR: 17:00 - 22:00

5EMMAN
----------
Stängt under sommar

LOBBYBAREN
--------------
MÅN - ONS: 11:00 - 00:00
TOR - LÖR: 11:00 - 01:00
SÖN: 11:00 - 00:00