Restaurang och bar på Hobo

På Hobo sprider mat och dryck ut sig över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö där du kan ta den allra tidigaste koppen morgonkaffe till nattens sista drink. På markplan hittar du lobbybaren och restaurangen, och en trappa upp ligger baren och eventlokalen 5EMMAN.

För bordsbokning är du välkommen att kontakta oss på +46 70 218 06 30 / restaurant@hobo.se eller boka online för sällskap på upp till 8 personer.

Menyer

Våra menyer ändras dagligen, beroende på säsongen och vilka råvaror vi får in. Menyerna nedan är ett exempel på hur de kan se ut idag.

Vänligen notera att avsmakningsmenyn serveras till hela bordet och till grupper om max 8 personer.

Lunch Brunch Middag

 

Vår matfilosofi

För oss på Hobo är hållbarhet en naturlig ingrediens i receptet för en modern restaurang och vi tar avstamp i vad säsongen har att erbjuda. Närodlat, härodlat, ekologiskt, lokalt fångat. Menyn är i ständig förändring, men hålls genomgående kort och låter vegetariskt och grönsaker ta större plats än kött, fisk och fågel. Det tror vi är ett måste om vi vill ha en sund planet i framtiden. Vi har våra rötter i det nordiska och gräver gärna där vi står, men låter oss samtidigt influeras av hela världens alla fantastiska matkulturer.

Frukost, lunch, brunch och middag

Hobos frukost serveras café style, lunchen är ett antal varmrätter att välja mellan och middagen serveras som mellanrätter eller som avsmakningsmeny. Brunchen på lördagar är Stockholms absolut mysigaste.

Barer

Våra två våningar har var sin bar, lobbybaren på markplan och 5EMMAN en trappa upp. På dagtid funkar båda dessa för jobb, informella möten och kaffepauser och ju längre dagen går desto mer höjs ljudvolymen. Läs mer om barerna här >

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Takparken i Kvarteret

Vår granne Stockholm Under Stjärnorna är det nästa äventyret i kvarteret runt Brunkebergstorg. Några få steg ner på torget hittar du entrén, ta hissen upp och gå över bron för att komma till 1200 kvadratmeter takpark. Som de själva säger; En oändlig festival. En park. En känsla av frihet.

Titta upp på Stockholm under Stjärnorna >

 

Meny

Öppettider

FRUKOST

MÅN – FRE: 06:30-10:30
LÖR & SÖN: 07:00-11:00

----------

LUNCH

STÄNGD TILL 11 AUG

----------

BRUNCH

STÄNGD TILL 1 SEP

----------

MIDDAG

TIS – LÖR: 17:00-22:00

----------
5EMMAN

STÄNGT UNDER JULI

----------

LOBBYBAREN

SÖN - TOR: 11:00-00:00
FRE - LÖR: 11:00-01:00

----------