Lotta Brattin

Möt Lotta

Jag gillar stan. Mina favoritbyggnader i Stockholm är Hötorgsskraporna som sägs vara skapade som en urban vision om en kristallarkitektur i glas och stål omringat av grönområden. Jag älskar marknaden på Hötorget där kommers och människor möts bland mat och blommor. Bäst av allt är Oriental Supermarket som ligger i Hötorgets t-baneplan. Förutom mat från Asiens alla hörn hittar du en deli där du kan köpa bla nygrillad Pekinganka eller kycklingfötter över disk.

Alexander Ihre

Möt Alexander

Det är mixen av skärgården, alla parker, fantastisk arkitektur och den evigt föränderliga bar- och restaurangscenen som gör att jag älskar Stockholm. Varje del av staden har coola platser, sevärdheter och gömda pärlor som kommer att golva dig. Du kan alltid fråga någon på Hobo, de har koll. Om du behöver en plats att koppla av på efter en dag på stan, är Djurgården med sitt gröna landskap den perfekta platsen. Missa inte Skansen – Sverige i miniatyr med massor av historia.

Märta Manheden

Möt Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

Richard Widén

Möt Richard

Hur mycket jag än älskar Stockholm så älskar man ju att resa och äta! Hötorgshallen är den mest genuina och cosmopilitiska saluhallen i stan. Varje gång jag går igenom dörrarna känns det som om jag lämnar Sverige bakom mig. Om jag behöver närproducerat kött, korv, ost eller fisk så är detta "the place to be". Personalen bakom diskarna är alltid vänlig, kunnig och ger ofta sina bästa tips på hur man ska tillaga det man köpt.
Det finns även flera snabbmatsställen med inriktning på hela världen och restauranger. Enligt mig serveras stans bästa kebab här!

George Cerrone

Möt George

Min favoritdel i Stockholm ligger på Södermalm, mellan Mariatorget och Hornstull.
Där hittar jag allt jag behöver för att ladda mina batterier.
Mina favoritbarer: Paradiso, Little Tong, Häktet, Hommage, Tjoget och en uppsjö av secondhand butiker,
Jag förälskade mig i detta område när jag först flyttade till Stockholm för fyra år sen och även om jag inte
bor eller jobbar kvar på söder så är det fortfarande min "kärlekstriangel"
Xoxo George

Close X Sitemap

Hobo Newsletter

Sign up and be the first to know about our news and special offers.

Is this the correct e-mail

Skickar ...

Tack!

Skickar ...