Mattias Stengl

Möt Mattias

Oavsett om jag letar efter ett par nya sneakers, en regnrock, eller bara vill spela dart i källaren - Grandpa är stället för mig. De har tänkt på allt; så när jag unnar mig något i deras butik vet jag att det blir hål i plånboken, men jag går alltid därifrån med ett leende. Ett leende som följer med hela vägen hem och en lång tid efter det. Jag vet att alla deras varor är schysst tillverkade, men kanske ännu viktigare är den genuint glada känslan som de som arbetar här utstrålar. Tumme upp för Grandpa!

Jenny Bark

Möt Jenny

Att promenera runt i trädgården under äppelträden och sippa på en kaffe är fullkomlig avkoppling för mig. Personalen är trevlig och jag älskar hur biodynamisk odling är deras passion, vilket också syns i allt de gör. Speciellt deras mat. Allt som kommer från bageriet är supergott! Jag gillar också att se hur färgerna förändras när vår blir sommar och sommar blir höst. En perfekt liten utflykt när jag vill fly stan.

Märta Manheden

Möt Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

Richard Widén

Möt Richard

Hur mycket jag än älskar Stockholm så älskar man ju att resa och äta! Hötorgshallen är den mest genuina och cosmopilitiska saluhallen i stan. Varje gång jag går igenom dörrarna känns det som om jag lämnar Sverige bakom mig. Om jag behöver närproducerat kött, korv, ost eller fisk så är detta "the place to be". Personalen bakom diskarna är alltid vänlig, kunnig och ger ofta sina bästa tips på hur man ska tillaga det man köpt.
Det finns även flera snabbmatsställen med inriktning på hela världen och restauranger. Enligt mig serveras stans bästa kebab här!

George Cerrone

Möt George

Min favoritdel i Stockholm ligger på Södermalm, mellan Mariatorget och Hornstull.
Där hittar jag allt jag behöver för att ladda mina batterier.
Mina favoritbarer: Paradiso, Little Tong, Häktet, Hommage, Tjoget och en uppsjö av secondhand butiker,
Jag förälskade mig i detta område när jag först flyttade till Stockholm för fyra år sen och även om jag inte
bor eller jobbar kvar på söder så är det fortfarande min "kärlekstriangel"
Xoxo George

Close X

Sitemap

Hobo Newsletter

Sign up and be the first to know about our news and special offers.

Is this the correct e-mail

Skickar ...

Tack!

Skickar ...