Lotta Brattin

Möt Lotta

Jag gillar stan. Mina favoritbyggnader i Stockholm är Hötorgsskraporna som sägs vara skapade som en urban vision om en kristallarkitektur i glas och stål omringat av grönområden. Jag älskar marknaden på Hötorget där kommers och människor möts bland mat och blommor. Bäst av allt är Oriental Supermarket som ligger i NK passagen. Förutom mat från Asiens alla hörn hittar du en deli där du kan köpa bla nygrillad Pekinganka eller kycklingfötter över disk.

Mimmi Sandhagen

Möt Mimmi

Jag älskar musik, speciellt livemusik, och det är därför jazzklubben Fasching är mitt absoluta favoritställe i stan. Fasching har den där klassiska mörka jazzklubbs-viben, och det är en självklar plats om man vill se några av världens bästa musiker. Om du är en musikälskare precis som jag så måste du kolla in det. Missa inte heller fredagar och lördagar då de har hip hop och gammal soul som tema för klubben.

Kristian Smith

Möt Kristian

Min favoritplats i Stockholm är Årstaviken, som du hittar i södra delen av stan. Det är fantastiskt året runt – för långsamma promenader, för att ta ett dopp, eller bara sitta och titta på människor som passerar. På sommaren går jag ofta från Liljeholmen längs vattnet till Skanstull, vidare till alla grymma restauranger kring Nytorget eller via Hornstull för street food!

Märta Manheden

Möt Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

Close X Sitemap

Hobo Newsletter

Sign up and be the first to know about our news and special offers.

Is this the correct e-mail

Skickar ...

Tack!

Skickar ...