
Äta
Kök, restaurang, matvrå, snackbar... kärt barn har många namn. En sak är dock säker: det finns alltid något på menyn som du kommer att älska. I vårt Hobo-kök förenar vi global inspiration med de naturligt självklara lokala ingredienserna. Varje råvara väljs noggrant ut för att säkerställa färskhet och stödja vårt samhälle. Menyn ändras efter säsong och, viktigast av allt, efter humöret hos våra kockar.
Kom förbi för lunch, fika eller co-working på dagen – och middag, snacks och drinkar på kvällen. Vi har det du behöver, från morgon till kväll.
Inga bokningar, kom som du är.

Frukost
Rise and shine, early birds! Frukosten serveras på vår signaturrestaurang TAK på den 13:e våningen - alltid med färskt kaffe och en unik utsikt över Stockholm.
Tak Rooftop
Gör dig redo för den kulinariska resan som är TAK. Uppe på vår takrestaurang och bar möter norr öst. Med nordiska råvaror och japanska matlagningsmetoder har stjärnkocken och pionjären Frida Ronge skapat inte bara en gastronomisk vision, utan en hel rörelse.
Tak består av två våningar och flera ytor och koncept som skiljer sig i uttryck och atmosfär, men som alla är grundade i mötet mellan Norden och Japan. Vi har den eleganta restaurangen TAK, den livliga lillasystern Izakaya, den omtalade TAK-baren och det avskilda vardagsrummet IMA. Ta hissen upp till den 13e våningen och ta del av den omtalade Tak-upplevelsen.