Book your event

Frågor eller bokningar:
groups@hobo.se

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Ange ett nummer från 1 till 120.
Book your event here

Hobo Hotel Möten och Event

Letar du efter eventutrymme? Välkommen till Hobo.

Lördag till torsdag kan du hyra 5EMMAN för ditt event. Föreläsningar, konferens, kick-off, produktlanseting eller konstnärliga utställningar, kanske musik eller popup-klubb, här kan du göra lite vad du vill. Baren och barpersonal är inkluderat och det finns också DJ-utrustning och en liten scen.

115 kvadratmeter möjligheter.

Från tidig morgon till sen kväll – 5emman är det dynamiska eventutrymmet där dina idéer får liv. Med din egen barpersonal, ett stort urval mat, DJ’s, bio och arkadspel blir du definitivt krönt kontorets konung.

Kör naturligt ljus eller tryck på en knapp och förvandla hela lokalen till en nattklubb i neon för dig och dina 149 kollegor. I anslutning till 5EMMAN finns oändliga möjligheter. En drink på taket, övernattning, avsmakningsmeny, cocktailskola eller livemusik?

Kontakt

 

Lite detaljer

5EMMANs kapacitet

 • Loungesittning, 40 personer
 • Biosittning, 40 personer
 • Mingel, 100 personer

Personal dedikerad till ditt event finns alltid på plats.

Musik + audio

 • PA system
 • 15 kanaler
 • Ljussättning
 • Skivspelare
 • 1 mikrofon
 • 1 headset
Hobo Hotel Möten och Event

Är du ute efter en eventlokal i Stockholm? Hobo har utmärkta utrymmen för möten och event. Låt dina kreativa eller professionella idéer få liv i vår avdelning 5emman! Ordna minnesvärda föreläsningar, konferenser eller kick-offs för din arbetsplats, eller låt 5emman utgöra spelplatsen för produktlansering och konstnärliga utställningar. Kanske musik eller popup-klubb är mer din melodi? Här får du fria tyglar!

Baren och barpersonal är inkluderat och det finns också DJ-utrustning och en liten scen. Ta fram den perfekta menyn från vårt breda utbud av mat. Efter maten kan du med ett knapptryck skifta från naturligt ljus till discosken och förvandla hela lokalen till en nattklubb i neon. Det finns även möjlighet att fixa bio och spela arkadspel. Som upplagt för en legendarisk afton!

After-konferens – aktiviteter som alla gillar!

Om du behöver mer utrymme väntar ändlösa möjligheter i anslutning till 5emman. En drink på taket, övernattning, avsmakningsmeny, cocktailskola eller livemusik? Detta är en pärla bland konferenslokaler i Stockholm! Välj mellan olika sittningar som biosittning, mingel eller att bruka vårt exklusiva chambre separée som skapar ett avskilt utrymme för 30 personer.

201 rum i Stockholms hjärta

Utöver dessa spektakulära konferensrum i Stockholm är Hobo ett boutiquehotell med 201 rum på Brunkebergstorg. Brunkebergstorg var en pulserande del av stadens hjärta under 1800-talets senare del, där konstnärssjälar frotterade sig med aristokratin. Det har sedan dess varit en plats för aktivism och fallit något i glömska under de senaste decennierna, sitt centrala läge till trots. Torget är nu på väg att vakna upp ur sin dvala och se sina forna glansdagar åter – det är svårt att hitta en mer spännande och aktuell plats i Stockholm!

Du kan välja att avrunda konferensen eller företagseventet med övernattning för att sedan avnjuta frukost morgonen efter. Frukosten serveras som på ett café där du kan välja mellan allehanda kalla och varma läckerheter för en godare start på dagen. Välkommen till din nya mötesplats i centrala Stockholm!