Restaurang och bar på Hobo

På Hobo sprider sig mat och dryck över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö. Kom förbi på morgonens första kopp kaffe eller sista drinken för kvällen – eller vad du vill där i mellan. Från frukost, till lunch, till middag. På bottenplan hittar du vår lobbybar och restaurang där vi serverar en karibisk, avslappnad meny som bjuder in till att ta något snabbt i baren eller sitta kvar och dela rätter med vänner.

En trappa upp hittar du eventutrymmet 5EMMAN. Boka det för ditt egna event, eller kom förbi när vi har bjudit in konstnärer, DJs eller någon annan att ta över för kvällen.

Boka ditt bord online för upp till 8 personer. Är ni fler än så? Ring oss på +46 70 218 06 30 eller skicka ett mail till restaurant@hobo.se.

Menus

Tillfällig meny – serveras hela dagen

Häng kvar hela dagen

Vi vill att vår bar och restaurang ska vara en inbjudande, öppen miljö där det är du som bestämmer. Det spelar ingen roll om du bara vill komma förbi på en drink, att hänga runt hela dagen och jobba, ta en kaffe eller slå dig ner för middag – och det spelar heller ingen roll om du kommer ensam eller med hela gänget.

Vara två våningar har en bar vardera, lobbybaren och 5EMMAN. Under dagen är bägge en bra plats ta med datorn och jobba på, kanske ha ett informellt möte eller ta en kaffe. Allt eftersom dagen går och det börjar bli kväll, höjer vi volymen.

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Meny

Öppettider

FRUKOST

Måndag till fredag
06.30–10.30
Lördag och söndag
07.00–11.00

----------

LUNCH

Måndag till fredag
11.30–14.00

----------

MIDDAG

Måndag till fredag
17.00–22.00

Lördag och söndag
11.00–22.00
----------

BAR

Söndag till torsdag
11.00–00.00
Fredag och lördag
11:00-01:00