Restaurang TAK

Från lobbyn tar du hissen upp till våning 13 där HOBOs restaurang TAK är belägen. Här bjuds du som gäst på frukost med japanska inslag och en utsikt som får köerna att ringla sig långa över torget under sommarmånaderna. Tak är resultatet av matkreatören Frida Ronges vision om japansk matlagning med en grund i nordiska råvaror. Här finns ett flertal ytor och koncept som skiljer sig i uttryck och atmosfär men som alla är grundade i just mötet mellan Norden och Japan. För att läsa mer om TAK, besök tak.se!

Baren på Hobo

Vi tycker inte om att komplicera saker i onödan. Så det har vi inte gjort. God öl på tapp, varmkorv på menyn. Smalt men jävligt bra. Ibland har vi fest, ibland spelar Charlie sin favoritdisco, men det som är konstant är ölen och korven.

Meny

Meny

Öppettider

BAR:
Måndag, Söndag: Stängt
Tisdag - Torsdag: 15.00 - 22.00
Fredag - Lördag: 15.00 - 01.00

God mat och Stockholms bästa utsikt

Planerar du ett besök till huvudstaden och letar efter tips på restauranger med både bra mat och en härlig atmosfär? Eller är du kanske en stockholmare som bara vill veta var du och dina vänner ska gå nästa gång ni är sugna på en riktigt skön AW? Hobo är då er givna destination. Förutom välkomnade hotellrum och spännande events erbjuder nämligen hotellet en riktigt bra restaurang mitt i Stockholm centrum – på trettonde våningen dessutom. På restaurangen TAK kan du alltså räkna med en oslagbar utsikt över staden samtidigt som du sippar på ett glas bubbel eller avnjuter en härlig måltid med japanska inslag där varje liten matbit är utformad och skapad med största passion och kärlek.

Hotell och restaurang centralt i Stockholm

Hobo ingår i Nordic Hotels & Resorts som erbjuder välrenommerade hotell med restaurang nära Stockholm central, men också på andra ställen runt om i landet. Att unna dig en stund på ett hotell, oavsett om det handlar om flera nätter eller bara för några timmar i restaurangen, är ett perfekt sätt att spendera kvalitetstid med de du tycker om. Där får ni chans att bara luta er tillbaka och låta er tas om hand av den professionella personalen och njuta av den goda maten och drycken, och såklart den fantastiska atmosfären. För att kunna blicka ut över Stockholms innerstad med stadshuset som sticker upp mellan takåsarna är något alldeles speciellt, vi lovar.

Perfekt för event

Tack vare Hobos vackra lokaler och perfekta läge mitt i Stockholm är det även ett populärt tillhåll för olika typer av events. Boka din nästa födelsedagsmiddag i Råbaren eller håll nästa företagslunch i mysiga Vinterterassen – här finns fantastiska möjligheter för alla sammankomster!