Restaurang och bar på Hobo

På Hobo sprider sig mat och dryck över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö. Kom förbi på morgonens första kopp kaffe eller sista drinken för kvällen – eller vad du vill där i mellan. Från frukost, till lunch, till middag.

En trappa upp hittar du eventutrymmet 5EMMAN. Boka det för ditt egna event, eller kom förbi när vi har bjudit in konstnärer, DJs eller någon annan att ta över för kvällen.

Häng kvar hela dagen

Vi vill att vår bar och restaurang ska vara en inbjudande, öppen miljö där det är du som bestämmer. Det spelar ingen roll om du bara vill komma förbi på en drink, att hänga runt hela dagen och jobba, ta en kaffe eller slå dig ner för middag – och det spelar heller ingen roll om du kommer ensam eller med hela gänget.

Vara två våningar har en bar vardera, lobbybaren och 5EMMAN. Under dagen är bägge en bra plats ta med datorn och jobba på, kanske ha ett informellt möte eller ta en kaffe. Allt eftersom dagen går och det börjar bli kväll, höjer vi volymen.

Urban Farming

Har du sett vår odling i lobbyn? Här odlar vi egna kryddor och grönsaker som används direkt i både drinkar och matlagning. Systemet kallas Hydraponic och är ett miljövänligt odlingssystem anpassat för inomhusbruk. Här snackar vi närodlat på riktigt.

Meny

Öppettider

BAR:
Måndag, Söndag: Stängt
Tisdag - Torsdag: 15.00 - 22.00
Fredag - Lördag: 15.00 - 01.00