Baren på Hobo – hjärtat i vårt hus

En vanlig hotellbar? Allt förutom! Hobo är en mötesplats som välkomnar alla, och det är i baren du hittar oss. Regelbundet växlande menyer, spellistor, livemusik, konst och en salig blandning av evenemang ger dig alltid något nytt att uppleva här. Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete – främst genom att arbeta med naturviner, lokal hantverksöl och säsongsbetonade cocktails, som låter dig fukta gommen med gott samvete. 

Hungrig? Välkommen till vår restaurang, där vi har skapat en meny som förenar global inspiration med de naturligt självklara lokala ingredienserna. Varje råvara väljs noggrant ut, för att säkerställa färskhet och stödja vårt samhälle. Menyn ändras efter säsong.

Här hittar du allt från kycklingvingar, biff tartar, till cacio e pepe.

Meny

 

Restaurang TAK

Från lobbyn tar du hissen upp till våning 13 där HOBOs restaurang TAK är belägen. Här bjuds du som gäst på frukost med japanska inslag och en utsikt som får köerna att ringla sig långa över torget under sommarmånaderna. Tak är resultatet av matkreatören Frida Ronges vision om japansk matlagning med en grund i nordiska råvaror. Här finns ett flertal ytor och koncept som skiljer sig i uttryck och atmosfär men som alla är grundade i just mötet mellan Norden och Japan.

BOKA BORD PÅ TAK

 

Frukosten

Rise and shine! Möt dagen med en unik utsikt över Stockholm med frukost i vår takrestaurang TAK. I enlighet med matfilosofin i restaurangen består frukosten av nordisk-japanska smaker och fokuserar på din hälsa och ditt välbefinnande. Bacon? Va? Vi tror att Donburi är den nya sheriffen i stan.
Du hittar till restaurangen via separata hissar längst ut på bottenvåningen. Frukosten serveras måndag-fredag 06.30-10.00 och lördag-söndag 07.00-11.00.

Opening hours

BAR:
Måndag 15-22
Tisdag 15-23
Onsdag 15-00
Torsdag 15-00
Fredag 15-01
Lördag 15-01
Söndag 15-22