Mimmi Sandhagen

Meet Mimmi

Jag älskar musik, speciellt livemusik, och det är därför jazzklubben Fasching är mitt absoluta favoritställe i stan. Fasching har den där klassiska mörka jazzklubbs-viben, och det är en självklar plats om man vill se några av världens bästa musiker. Om du är en musikälskare precis som jag så måste du kolla in det. Missa inte heller fredagar och lördagar då de har hip hop och gammal soul som tema för klubben.

Märta Manheden

Meet Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

Desislava Kazankalova

Meet Desislava

Fotografiska är definitivt ett av mina favoritställen i Stockholm. Det är inte ett traditionellt museum eller galleri utan en vacker plats för samtida fotografi. Utställningarna ändras varannan månad, så det är den bästa platsen att besöka några gånger om året oavsett årstid. De har även en riktigt trevlig restaurang med vacker utsikt över Stockholm. Ibland går jag bara förbi butiken för att köpa en ny fotoaffisch och fräscha upp min fotovägg hemma eller för att leta efter en fin present, då de säljer väldigt coola konstböcker, spel och andra roliga prylar.

Close X Sitemap