Jack Reilly

Möt Jack

Jag älskar Stockholm för att du får det bästa av varje årstid. Rålis är den perfekta platsen att njuta av dem, och det är därför det är min favoritplats i stan. På sommaren är det den givna platsen för att hänga med vänner, spela spel, lyssna på musik, äta och dricka och tillochmed träna. Festivaler, foodtrucks och ibland utomhusbio är bara några av sakerna som finns i parken. På vintern blir kontrasten tydlig när du tar en promenad över isen där du tog ett dopp fyra månader tidigare.

Mimmi Sandhagen

Möt Mimmi

Jag älskar musik, speciellt livemusik, och det är därför jazzklubben Fasching är mitt absoluta favoritställe i stan. Fasching har den där klassiska mörka jazzklubbs-viben, och det är en självklar plats om man vill se några av världens bästa musiker. Om du är en musikälskare precis som jag så måste du kolla in det. Missa inte heller fredagar och lördagar då de har hip hop och gammal soul som tema för klubben.

Märta Manheden

Möt Märta

Mitt smultronställe är Hagaparken som ligger i kanten till Vasastan, hit tar jag mig för den perfekta springrundan, ett dopp i vattnet eller en picknick med vänner. Sen några år tillbaka bor Kronprinsessan med familj här, och ibland brukar jag gå förbi och hälsa på fåren som de har på sin tomt. Fun fact - Norrtullsgatan som går från Odenplan bort till parken är den första allén någonsin i Stockholm.

Desislava Kazankalova

Desislava Kazankalova

Administrative Manager

desislava.kazankalova@hobo.se

Möt Desislava

Fotografiska är definitivt ett av mina favoritställen i Stockholm. Det är inte ett traditionellt museum eller galleri utan en vacker plats för samtida fotografi. Utställningarna ändras varannan månad, så det är den bästa platsen att besöka några gånger om året oavsett årstid. De har även en riktigt trevlig restaurang med vacker utsikt över Stockholm. Ibland går jag bara förbi butiken för att köpa en ny fotoaffisch och fräscha upp min fotovägg hemma eller för att leta efter en fin present, då de säljer väldigt coola konstböcker, spel och andra roliga prylar.

Close X Sitemap