Hobo Suite

Den enda i sitt slag. Eller, 1 x 39 kvm i sitt slag. En unik upplevelse med allt vad Hobo erbjuder.

Book now Read more
Hobo Superior

Några våningar upp i huset och en utsikt över Brunkebergstorg – vi ger dig Superior.

Book now Read more
Hobo Room (king size eller twin bed)

Med design och funktion i fokus bor du lika bekvämt på Hobo i en natt, som i en månad.

Book now Read more
Hobo Sleeper (utan fönster)

Tolv unikt designade kvadratmetrar, utan fönster men med finess.

Book now Read more

Rum

Boka ditt hotellrum i Stockholm

Hobo har 201 hotellrum mitt på Brunkebergstorg i Stockholms city, fördelade på 7 våningar och 4 kategorier. Alla med kreativ komfort och roliga gadgets och detaljer som varierar månad för månad beroende på våra samarbetsparter. Våra rum har en unik design och en stor del av våra möbler är specialdesignade för Hobo av den tyska designbyrån Studio Aisslinger. Boka ditt rum i Stockholm med gångavstånd till det allra mesta.

Streama till TV:n

Till skillnad från andra hotellrum står sängen mitt i rummet med utsikt mot fönstret, för att du ska kunna ligga i sängen, vicka på tårna och njuta av utsikten över Stockholms skyline. Telefonen har ersatts med en chatfunktion och alla hotellrum är utrustade med en Google Chrome-lösning som gör att du enkelt kan streama eget innehåll från din mobil eller dator till TV:n.

Förvaring

Vi är extra pepp över de smarta förvaringslösningarna. Sängen är hög nog för att du ska kunna skjuta in din resväska under. Sänggaveln övergår i ett skrivbord och dess stålgallerkonstruktion separerar sovdelen från övriga rummet och fungerar även för upphängning.

Låna prylar

Flera av väggarna består av ”peg-walls” för fler hängmöjligheter och förvaring för alla bra att ha-prylar du kan låna när du är här. Alla våra rum har dessutom extra stora duschar, högtalare, en kurerad cityguide över Stockholm och självklart gratis wifi.

Always at hobo
 • Kurerad peg-wall med produkter att låna gratis Kurerad peg-wall
  med produkter att
  låna gratis
 • Extra rymliga duschar Extra rymliga
  duschar
 • Connect & stream högtalare i rummen Connect & stream högtalare i rummen
 • Utvald och kurerad Stockholms guide Utvald och kurerad Stockholms guide
 • Inget prat - texta receptionen istället Inget prat - texta receptionen istället
 • Gratis supersnabbt wi-fi Gratis supersnabbt
  wi-fi
 • Frukost inkluderad i nästan alla priser Frukost inkluderad i nästan alla priser
Överraska med en hotellnatt i Stockholm

För de flesta innebär vardagen många måsten och perioder av stress. Därför kan det vara skönt att hoppa av ekorrhjulet för en stund och koppla av i en ny miljö med de man tycker om. Och ett perfekt sätt att göra detta är såklart att boka några nätter på ett hotell! I Stockholm erbjuder Nordic Hotels & Resorts mängder av avkopplande och mysiga boenden med rum som kommer att välkomna dig med öppna armar och ge tid för återhämtning och umgänge. Att hitta på roliga saker på dagen, äta gott på restaurang på kvällen och sedan krypa ner i en mjuk säng lagom till natten kommer att göra de flesta gott, så varför inte unna en god vän eller din kärlek en hotellvistelse när de behöver det som mest?

Perfekt julklapp eller födelsedagspresent

Visst skulle du bli otroligt glad och tacksam om någon skulle överraska dig med en mysig natt på hotell? Det är en perfekt present när du vill skämma bort någon lite extra och skapa utrymme för kvalitetstid där ni kan hitta på något roligt tillsammans. Så oavsett om det är jul, din väns födelsedag eller din och din partners bröllopsdag — boka en hotellnatt i Stockholm och gör någon du tycker om riktigt glad! På <ahref=” https://hobo.se/hotellrum-stockholm/ ”>Hobo Hotel bor du till exempel på ett hotell nära centralen i Stockholm med gångavstånd till det mesta huvudstaden har att erbjuda. På så sätt kan du enkelt skräddarsy vistelsen med aktiviteter och matupplevelser som passar just den personen som du planerar att överraska!

Hitta moderna hotell i Stockholm

Ett bra sätt att hitta moderna och mysiga hotell med bra erbjudanden är att göra research online och titta närmare på hotellens webbplatser. Där kan du läsa mer om rummen, priserna och de övriga faciliteterna och på så sätt säkerställa att du bokar en så härlig och skräddarsydd hotellvistelse som möjligt!