Incheckning
Onsdag 26 januari
Utcheckning
Torsdag 27 januari
2 Vuxna / 1 Rum
Visa priskalender Har du en bokningskod?

I stadens mitt.

Hobo är ett  boutiquehotell vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm – men det är mycket mer än bara ett hotell. Hobo är vår ide om gemenskap. En plats där vi bor, jobbar, skapar, lär och har kul ihop.

201 hotellrum, plus två barer, en eventyta, en klubb på helgerna, Grandpa Kiosk (länge leve midnatts-shoppingen!) restaurangen och SPACEby, vår popup-yta för samarbeten mellan lokala kreatörer, oss och våra gäster.

Välkommen till vårt community. Vi kallar det Hobo.

xoxo Hobo

PRESENTKORT

Överraska någon du tycker om med det ultimata presentkortet som gäller både på Hobo och TAK.

KÖP HÄR

Design av Studio Aisslinger

”På Hobo förenar vi Brunkebergstorgs hyperurbana brutalism med samma känsla av frihet och naturlighet som att resa över kontinenter i en gammal VW-husbil och samlas runt lägerelden för att laga mat.” Prisbelönta Berlinbaserade designern Werner Aisslinger har skapat miljöerna på ett hotell för gäster som älskar äventyret i att resa; upplevelsen av äkta material, natur, gemenskap, musik och goda samtal.

Våra rum

Hobo har 201 designrum i 4 kategorier.

Läs mer

Våra rum

Hobo har 201 designrum i 4 kategorier.

Läs mer

Våra rum

Hobo har 201 designrum i 4 kategorier.

Läs mer

Våra rum

Hobo har 201 designrum i 4 kategorier.

Läs mer

Hobo Hotel

Mobila rum

Namnet Hobo kommer från den nomadiska livsstilen i 30-talets USA. Hobo tar steget längre genom att vara mer än ett hotell vid Centralen i Stockholm: ett begränsat antal av rummen har fyra hjul och utgörs av en bekvämt inredd Volkswagen-buss, komplett med kök och hotellfrukost som serveras i en medföljande kasse. Konceptet är omåttligt populärt och California-rummen som de kallas är ofta fullbokade under lång tid framöver!

Om du föredrar att stanna kvar på detta hotell i Stockholm nära centralstationen kanske vi får fresta med någon av våra sviter eller superiorrum med utsikt över stadens torn och tinnar? Inredningen är exklusivt utvald för dig med bland annat säng från svenska Anders Hilding samt en vägg full av bra att ha-prylar att låna så att du kan börja med att sträcka ut dig på king size-sängen istället för att springa iväg på ärenden.

Lobbyn är en plats för arbete och umgänge – du är välkommen hit för att avnjuta en kopp svart kaffe och få några timmars effektivt arbete avklarat, eller ta en drink i goda vänners lag. Välkommen till Hobo!