Välkommen till vårt hotell.

Om New York är New York, London är London och Berlin bara är, då är Hobo vårt Stockholm. Lokalt inspirerat, globalt utvalt, skapat i kvarteret, i samarbete med världen. Mer än bara ännu ett hotell, Hobo är vår tanke om gemenskap. Ett ställe där vi lever, arbetar, skapar och roar oss tillsammans.

Och från mars 2017 är du välkommen.

Hobo Butik

Det här är mer än bara ett skyltfönster. Det här är ett urval favoriter. En plats där vi samlar andra kreatörer, deras fantastiska produkter och tjänster, alla del av Hobo på ett eller annat sätt. Följ oss gärna för att få veta mer!
Facebook/HoboSthlm
@HoboSthlm

Frihet & naturlighet

På Hobo förenar vi Brunkebergstorgs hyperurbana brutalism med samma känsla av frihet och naturlighet som att resa över kontinenter i en gammal VW-husbil och samlas runt lägerelden för att laga mat. Prisbelönta Berlinbaserade designern Werner Aisslinger har skapat miljöerna på ett hotell för gäster som älskar äventyret i att resa; upplevelsen av äkta material, natur, gemenskap, musik och goda samtal.

Karriär @ Hobo

Det krävs en stad för att bygga ett Hobo… Vi är redan några på plats, men vi skall bli en hel del fler. Så, har du alltid drömt om att jobba på ett hotell som är väldigt mycket mer än bara ett hotell och vill bli en i gänget? Sök! Lediga tjänster >>