Opening Hours

5EMMAN

EVENT SPACE
Early morning until late.

OPEN:
FRI: 17:00 - 01:00
SAT: 21:00 - 01:00

5EMMAN

Letar du efter eventutrymme? Välkommen till 5EMMAN.

Just nu: boka vårens event (mars–april) innan den 17 februari för 15% rabatt på lokal.

Söndag till torsdag kan du hyra 5EMMAN för ditt event. Föreläsningar, kick-off, produktlanseting eller konstnärliga utställningar, kanske lite musik eller popup-klubb, här kan du göra lite vad du vill. Baren och barpersonal är inkluderat och det finns också DJ-utrustning och en liten scen.

Ett eventutrymme som är ditt att göra vad du vill med, där dina idéer får fritt spelrum att förverkligas. Kontakta Beatrice Lundell om du vill hyra 5EMMAN eller om du har någon annan idé du vet att vi inte vill missa.

Maila oss

Och annars då?

På fredag- och lördagkvällar förvandlas 5EMMAN Stockholms bästa ställe för en AW, där inspirationen till mat och dryck kommer från ikoniska händelser och människor i Stockholms nattliv under 70-, 80- och 90-talet. Cocktails och mat för folket, helt enkelt – och vi fortsätter in på småtimmarna. Välkända namn såväl som (än så länge) okända turas om att ta över DJ-båset. Det händer alltid något på Hobo. Följ oss på Facebook för att alltid vara uppdaterad.

En kväll per månad är det dags för 5EMMAN XL en kväll av extra allt där vi bjuder in internationella DJs inom disco, soul, funk och soulful house. Dessa DJs får backning av de bästa lokala stjärnorna och tillsammans tar de över rummet och drinkmenyn för en kväll.

 

Kommande Events

Yogi Brunch med Angelica Rosenstam lördag 23 feb
Yogi Brunch med Angelica Rosenstam lördag 2 mar
Yogi Brunch med Angelica Rosenstam lördag 9 mar
Yogi Brunch med Angelica Rosenstam lördag 16 mar
Yogi Brunch med Angelica Rosenstam lördag 23 mar