Opening Hours

5EMMAN

FRI: 17:00 - 01:00
SAT: 21:00 - 01:00

5EMMAN

5EMMAN hittar du en trappa upp, på våning 5.

Under dagen är det en perfekt plats att sitta och jobba på med en kaffe eller två. Om hungern kickar in serveras lunchen i vår restaurang en trappa ned. På fredag- och lördagkvällar förvandlas 5EMMAN Stockholms bästa ställe för en AW, där inspirationen till mat och dryck kommer från ikoniska händelser och människor i Stockholms nattliv under 70-, 80- och 90-talet. Cocktails och mat för folket, helt enkelt – och vi fortsätter in på småtimmarna. Välkända namn såväl som (än så länge) okända turas om att ta över DJ-båset. Det händer alltid något på Hobo. Följ oss på Facebook för att alltid vara uppdaterad.

Och resten av veckan? Då är 5EMMAN ditt att göra vad du vill med. Ett eventutrymme där dina idéer får fritt spelrum att förverkligas.

Drinks list

Letar du efter eventutrymme? Vill du hyra 5EMMAN?

Söndag till torsdag kan du hyra 5EMMAN för ditt event. Föreläsningar, kick-off, produktlanseting eller konstnärliga utställningar, kanske lite musik eller popup-klubb, här kan du göra lite vad du vill. Baren och barpersonal är inkluderat och det finns också nDJ-utrustning och en liten scen. Kontakta oss om du vill hyra 5EMMAN eller om du har någon annan idé du vet att vi inte vill missa.

 

Kommande Events

Brunch + yoga med Angelica Rosenstam lördag 15 Dec