Hobo blogg - 5 apr. 2019

Modeföretaget Grandpa inleder ett samarbete med Hobo Hotel i Stockholm.

Grandpa förvandlar en vacker yta i lobbyn till en inspirerande butik, och erbjuder där ett noga urval av livsstilsprodukter, kläder och accessoarer. Målgruppen är hotellgäster, turister och stockholmare som rör sig i innerstan.

“Retail-branschen förändras vilket skapar nya förutsättningar för både kunder och återförsäljare. Vi satsar på att vara ledande inom service, inspiration och atmosfär och därför vill vi tänka nytt, vara handlingskraftiga och möta kunden på nya platser.”, säger Helene Forsberg, VD på Grandpa. “Grandpa ska vara i framkant och det här är ett nytt sätt att jobba med retail som är inspirerande för kunden: vi skapar en omni-upplevelse och får visa ett urval av våra produkter fysiskt, samtidigt som alla produkter är lätt tillgängliga online.”

Jonas Pelz, grundare och ägare av Grandpa, tar vid: “Vår första affärsidé var ‘Vi ska vara mer än bara en butik’ och det är något vi fortfarande lever efter. När andra nu börjar pratar om kundupplevelser så ligger det redan i vårt DNA. Vår drivkraft är service och vi har alltid sett våra besökare som gäster, inte kunder. Vi tror att vårt utbud och vår syn på kundbemötande kan tillföra mycket till Hobo.”

Mattias Stengl, VD på Hobo, säger: “Samarbetet med Grandpa känns fantastiskt roligt och samtidigt helt självklart. Jag är övertygad om att den fysiska platsen kommer bli allt mer viktig i hur vi lever våra liv och att kombinera mat, dryck, boende, arbetsytor, kulturscen och nu också retail i samarbete med Grandpa känns fantastiskt roligt. Det sker en spännande utveckling i vår bransch, och genom samarbeten med andra aktörer ska vi vara med och leda den utvecklingen och våga göra saker på ett okonventionellt sätt – Grandpa x Hobo-samarbetet är ett bra exempel på det.”

Jonas fortsätter: ”I alla våra samarbeten måste det finnas ett win-win för alla parter. Vi samarbetar med aktörer och personer som “lirar” med Grandpa på flera plan; det ska vara kul och det ska finnas gemensamma beröringspunkter. Här stämmer det in till 100%. Vi bägge drivs av service och viljan att ge kunden något mer. Vi ser fram emot att jobba tillsammans och ge kunderna en inspirerande helhetsupplevelse!”

Butiken slår upp dörrarna torsdagen den 4:e april 2019 på adressen Brunkebergstorg 4 i Stockholm.

  • Hobo - Messenger
  • Hobo - Pinterest
  • Hobo - Google+
  • Hobo - Mail