Hobo blog - 28 nov. 2022

Ensam julgran söker klappar

Julen är en underbar tid av traditioner, både nya och gamla. För många barn är dock inte julen en tid av glädje. Just därför har vi har en årlig tradition på HOBO där vi bjuder in ​​dig att skänka en gåva till Maskrosbarn och till barn som skulle behöva lite extra julglädje i år. Vi kallar det för “Ensam julgran söker klappar”.

Hjälp oss göra den här julen magisk för alla barn! Sväng förbi vår lobby mellan den 1 december och juldagen, den 25 december, och köp en maskros du kan hänga upp i vår gran. Summan du köper maskrosen för (minst 50 kr) dubblar vi och pengarna går oavkortat till organisationen!

#ensamjulgran

Vart går klapparna?

Alla gåvor som vi tar emot på Hobo skänks till Maskrosbarn, en barnrättsorganisation som jobbar för att barn mellan 13-19 år ska få chans att berätta om sina svåra hemförhållanden, kanske för allra första gången. Maskrosbarn erbjuder långsiktigt stöd, gemenskap och möjlighet att förändra sitt eget liv. Du kan läsa mer om deras viktiga arbete på https://maskrosbarn.org/om-oss/.

 

 

 

 

 

 

Om initiativet

Ensam julgran söker klappar är en del av ett större initiativ på Nordic Hotels & Resorts. Tillsammans med Giving Tuesday, en dag som uppmuntrar människor runtom i världen att göra gott, vill vi ta tillfället i akt att ge tillbaka till samhället. Sedan 2012 har Nordic Hotels & Resorts tillsammans med Nordic Choice Hotels samlat in över 446 370 julklappar och gåvor i samband med Ensam julgran söker klappar. För detta är vi evigt tacksamma.

Vill du fortsätta bidra? Dela ditt deltagande i sociala medier och hjälp oss att samla in ännu fler julklappar! Se till att använda hashtaggen #ensamjulgran när du postar något om vårt initiativ.

 

  • Hobo - Messenger
  • Hobo - Pinterest
  • Hobo - Google+
  • Hobo - Mail